Register Now!  Signup to get all the benefits of membership
Username:    Password:   
U Downloadu: Chamade: Chamade (2001)
Monday 03 March 2008 - 07:20:17
Nash dragi baronchic je pozheleo da nam predstavi album Banjaluchke grupe Chamade iz 2001.ve. S obzirom da duboko verujem da ima puno dobrih rock muzichara i u novijim vremenima, ali da ne mogu da dodju do izrazhaja od svih novih mnogo popularnijih muzichkih stilova, izuzetno sam zahvalna dragom baronchicu svaki put kad me uputi u neshto novo ovako dobro. Dodushe, album je jedini koji je ova grupa snimila josh 2001.ve,a ni baronchic ne zna puno o njima, pa ako bilo ko zna bilo kakvu dodatnu informaciju, bicemo zahvalni da je podeli sa nama.
Dragi moj baronchicu, od srca ti se zahvaljujem, a svi ostali: UZHIVAJTE
Posted by: DLJ  ::  Read or post a new comment2  ::  printer friendly
U Downloadu: Ringispil by Tweety
Sunday 02 March 2008 - 08:03:10
Od danas u Downloadu novi deo "Chlanovi biraju..." u kojem chlanovi koji zhele mogu sebe predstaviti sa kompilacijicom od 15 pesama. Verujem da cemo se josh bolje upoznati poslushamo li muziku koju oni sa kojima se druzhimo biraju. Kriterijumi su jedino da u ovim kompilacijama budu pesme koje volite i slushate.

Na moj poziv, prva se odazvala Tweety koja me je obradovala ovim "Ringishpilom". Ptichice, od srca ti se zahvaljujem, a svi ostali, pa zna se: UZHIVAJTE
Posted by: DLJ  ::  Read or post a new comment0  ::  printer friendly
U Downloadu: Flashback 38 - Ista pesma, razlichiti izvodjach
Tuesday 26 February 2008 - 09:53:12
Zadovoljstvo mi je da vam u ovom Flashbacku predstavim i Dragana Bjelogrlica, dodushe ne peva, ali jako lepo recituje. Zahvaljujem se posebno liberu, koji me je obradovao ovom i mnogim drugim lepim pesmama.

Uzhivajte
Posted by: DLJ  ::  Read or post a new comment0  ::  printer friendly
Go to page  1 2 3 ... 79 [80] 81
{THEME_BY_XEN}