Register Now!  Signup to get all the benefits of membership
Username:    Password:   
U Nju Džerziju čovek pao sa neba pa nestao
Thursday 23 September 2010 - 12:48:52
Prošle nedelje u Nju Džerziju desila se vrlo neobična stvar koju niko još uvek nije uspeo da razjasni: nepoznata osoba pala je sa neba u obližnje drveće a potom nestala bez traga.

Nekoliko trenutaka kasnije, tuda je prošao mali avion, iz kojeg je, pretpostavlja se, misteriozni čovek iskočio.

Nekoliko američkih televizijskih stanica izveštavalo je o ovom bizarnom događaju, intervjuišući svedoke koji su u utorak popodne videli nesvakidašnji prizor.

„Videla sam da muškarac pada i to glavom okrenutom prema dole. Ravno na dole, bez padobrana, bez ičega,“ rekla je Keli Hal iz veterinarske kompanije u Eg Harboru, koja je, zajedno sa svojim kolegama, svedok čudnog pada. „Moglo se videti kako mu ruke i noge mlataraju u vazduhu dok pada, a odeća mu je bila tamnoplave, crne i sive boje. Uopšte nema sumnje da se radilo o osobi, u to smo uvereni sto posto.“

Lokalna policija saopštila je da su tog dana dobili nekoliko poziva od ljudi koji su videli čoveka da pada sa neba i odmah započeli pretraživanje čitavog područja, ali bez uspeha.

„Nismo pronašli nikakav trag, čak ni slomljene grane ili nešto slično. Na celom tom području nije bilo ničeg neobičnog, ali ne isključujemo da se nešto nije dogodilo,“ rekao je šef obalne straže.
Posted by: roker  ::  Read or post a new comment0  ::  printer friendly
{THEME_BY_XEN}