Register Now!  Signup to get all the benefits of membership
Username:    Password:   
Dobila amneziju tokom venčanja i udala se za ’stranca’
Tuesday 12 October 2010 - 07:34:27
Britanka Kejti Spinks imala je vrlo traumatično venčanje, jer na samoj ceremoniji nije imala pojma za koga se udaje.

Naime, 25-godišnjakinja iz Darlingtona samo sat vremena pred svadbu izgubila je pamćenje zbog napada epilepsije. Tata Toni došao je belim Rols Rojsem po nju kako bi je odveo do oltara, ali je ona zaboravila ceo svoj život.

’Probudila sam se i pomislila ’zašto nosim ovu dugu belu haljinu’, a onda sam shvatila da je to venčanica. Tata mi je rekao: ’Danas se udaješ, dušo, za Majka. Vereni ste godinama i imate dve divne ćerke’. Objasnio mi je da sam imala epileptični napad, pa sam ipak odlučila da prošetam do oltara i udam se za potpunog stranca’ rekla je Kejti za ’Mirror’.

Nakon što joj je otac objasnio da je verenik čeka u crkvi i da je izgubila pamćenje zbog napada koje dobija već četiri godine, izgovorila je sudbonosno ’da’ čoveku kojeg uopšte nije mogla da prepozna.’Čak i dok sam izgovarala 'uzimam' nisam imala pojma sa kim sam pristala da provedem ostatak života’ kaže Kejti, i dodaje da joj se sećanje vratilo sat vremena nakon venčanja.

Napade je počela da dobija kada je nosila mlađu ćerku Džejd (3), a lekari veruju da je baš ta trudnoća podstakla epilepsiju. Mlada Britanka danas ima i po 20 napada dnevno, a priznaje da je članovi porodice stalno nadziru jer ume povremeno da dobije amneziju. Kejti je za ’Mirror’ priznala da je njen najveći strah da će jednog dana nepovratno izgubiti pamćenje.
Posted by: roker  ::  Read or post a new comment0  ::  printer friendly
{THEME_BY_XEN}